حکم سقط جنین در اسلام در حالت مشکلات
دكترهایی كه در سقط دادن حمل زنان همكاری میكنند نه تنها در گناه قتل نفسهای معصوم شريک هستند بلكه كسب و كار و معاش شان نيز حرام است
سقط جنین قتل نفس شمرده میشود
خصوصا بعد ازينكه روح دميده شود وخلقت انساني را داشته باشد ( 120روز را تكميل كرده باشد)، وقتل نفس شمرده مي شود.
در کدام حالت سقط جنین جایز است
داکترانیکه در سقط دادن جنین همکاری میکنند
يكی از خواهرانی كه در شهر مزار ولايت بلخ معاينه خانه نسائی ولادی دارد سوال نموده:
بعضی دختر خانمها و زنان در معاينه خانه ما مراجعه ميكنند عذر وزاري وگريه می نمایند كه دوای دهيم كه حمل شان سقط شود لطفا ما را رهنمايی کنید چون در همين جای كه من كلينيک دارم دکترهای ديگر نيز به همين مشكل مواجه هستند؟
الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله، أما بعد،،
قتل نفس انسان و كارهای نامشروع از جمله سقط دادن جنین يعنی اطفال و حمل شكم مادر بخش از طبابت نيست ولو كه حمل در نتيجه نامشروع صورت گرفته باشد و يا حمل نامزدهای قبل از عروسی بوده باشد، و برای دكترها جايز نيست كه حمل خانمها را سقط دهند، تنها در يک حالت كه در نتيجه حمل خطر وفات يقينی مادر باشد و علم طب آنرا تشخيص داده باشد در اين حالت جايز است زيرا كه مادر اصل است و طفل شكم او فرع.. در غير آن دكترها بايد در كارهای مخالف شريعت همكاری نكنند، الله متعال در قرآن كريم چنين فرموده ا ست:
“وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَى وَلَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ”
در كارهای خير همكار کنید و در كارهایی كه تجاوز بر حدود الله و معصيت و گناه باشد همكاری نكنيد.. دوا دادن بخاطر سقط حمل و طفل شكم مادر از بد ترين و زشت ترين همكاریهای نامشروع است گناه آن عبارت از قتل نفس معصوم است كه ديه و كفاره دارد، و اگر بعد از تكميل شدن خلقت و تشكیل جسمی طفل كه بعد از ماهه شدن ميباشد گناه آن بيشتر است.
معاش، كسب و كار اين نوع دكترها حرام است، الله متعال در قرآن كريم فرموده است:
او تعالى اشيای پاک را برای آنها حلال گردانيده و معاش، كسب و كاری را كه از گناه و معصيت و نافرمانی او تعالى بدست ميايد حرام گردانيده زیرا که از ناپاکی وخبائث بدست آمده است.